Loading...

Transport & Logistiek

Optimum Group™ Vila Etiketten begrijpt de eisen van de transport- en logistieke sector en biedt op maat gemaakte etiketten- en verpakkingsoplossingen voor maximale efficiëntie en snelheid. Onze producten zijn perfect afgestemd op uw systemen en worden in de hoogste kwaliteit geproduceerd.

Adviseer mij Transport & Logistiek
Transport & Logistiek, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Transport & Logistiek

In de hedendaagse zakenwereld is flexibiliteit de sleutel tot succes. Of uw producten nu naar verschillende landen worden geleverd of alleen binnen verschillende afdelingen, onze dunne RAF NXT-etiketten bieden een optimale oplossing. Ze maken een productievere en kostenefficiëntere werkwijze mogelijk, die ook het milieu minder belast. Perfect voor gebruik in printers of etiketteermachines; onze labels verbeteren de workflow.

Optimum Group™ Vila Etiketten biedt efficiënte en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen voor de transport- en logistieke sector. Onze dunne etiketten maken een hoger aantal etiketten per rol mogelijk en daardoor minder rolwisselingen. Met onze op maat gemaakte verpakkingen en labels kunt u uw efficiëntie verhogen en tegelijkertijd het milieu beschermen.

Lees meer over verduurzaming

We hebben een perfect georganiseerde supply chain om aan de behoeften van uw verpakkingen en etiketten te voldoen. We plannen vooruit en voldoen zelfs aan de meest veeleisende eisen met snelle reactietijden. Zo weet u zeker dat uw bestellingen op tijd worden geleverd en dat u zich kunt concentreren op uw core business.

neem contact met ons op

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen