Loading...

Flora

We bieden een breed scala aan etiketten, insteekkaarten en verpakkingsoplossingen die zelfs bij extreme weersomstandigheden stabiel blijven. Met ons brede scala aan druktechnieken ontwerpen wij creatieve prints en reclameboodschappen op uw producten. Kies voor milieuvriendelijke opties zoals composteerbare etiketten en lever een positieve bijdrage aan het milieu.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Bij Optimum Group™ Vila Etiketten bieden wij u snelle en efficiënte leveringen voor uw duurzame producten zoals bloemen en planten. Dankzij onze effectieve productielijnen kunnen we korte levertijden garanderen. Met verschillende locaties zijn we altijd bij u in de buurt en bewaken we continu uw productieprocessen.

onze vestigingen

In de flora-industrie is het plantenpaspoort een must. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten zijn wij experts op dit gebied en adviseren u graag welk etiket het beste bij uw flora-producten past.

Kies bewust voor milieuvriendelijke verpakkingen en help mee om ons milieu te beschermen. Optimum Group™ Vila Etiketten biedt duurzame verpakkingsoplossingen, zoals dunne RAF NXT-etiketten om afval tot een minimum te beperken, evenals recyclebare, composteerbare of wasbare etiketten. Met het FSC-label op onze etiketten laat u zien dat u zich inzet voor de bescherming van bossen en een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen. U kunt kiezen uit drie verschillende FSC-labels die garanderen dat het etiket afkomstig is van verantwoorde bronnen, is gemaakt van gerecyclede materialen of 100% afkomstig is van hout uit gecertificeerde bossen.

Bij Optimum Group™ Vila Etiketten zijn we niet alleen experts op het gebied van etiketten en verpakkingen in de flora-industrie, maar ook op het gebied van design. We richten ons op duurzame marketing en creëren creatieve ontwerpen die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn.

spar met ons

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen