Loading...

Segmenten

Optimum Group™ Vila Etiketten zorgt voor aandacht! Of het nu in de levensmiddelen- of drankenindustrie is, in de detailhandel of in de logistiek, wij bieden etikettenoplossingen op maat voor bijna alle branches.

Segmenten, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Vila Etiketten in talrijke segmenten

Optimaliseer uw verpakkings- en etiketteringsprocessen en lever een bijdrage aan de bescherming van het milieu met duurzame totaaloplossingen van Optimum Group™ Vila Etiketten. Onze labels zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn bedrukt met milieuvriendelijke inkt om een indrukwekkend uiterlijk te creëren dat tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Wij bieden u niet alleen etiketten, maar ook uitgebreid advies en ondersteuning om uw productie te optimaliseren. Samen kunnen we duurzame oplossingen realiseren van productie tot verkoop en zo het milieu ontzien.

Meest bekeken producten

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Met hoogwaardige etiketten met perfecte details en intense kleuren kunt u dankzij digitaal printen alle ogen op uw product richten.

lees meer

Bedrukte folies

Gepersonaliseerde folieverpakkingen laten uw producten opvallen in de massa. Naast plastic folie is er ook biologisch afbreekbaar papier beschikbaar.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Onbegrensde mogelijkheden, individuele vormen en fluorescerende kleuren: Laat uw creativiteit de vrije loop met blanco etiketten.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Ontvang meer etiketten op minder rollen en bespaar het milieu met onze duurzame etiketten. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ Vila Etiketten staat voor op maat gemaakte printtechnologieën die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Samen vinden we de ideale oplossing voor uw etiketten.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Wij zijn meer dan alleen een leverancier van etiketten en verpakkingen. Als partner ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw product of dienst.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

We werken nauw samen met onze klanten om specifieke oplossingen te vinden die zijn afgestemd op uw behoeften. Daarnaast gebruiken we uitgebreide tests om de beste resultaten te behalen.

lees meer

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen