Loading...

Retail & E-commerce

Maak van uw producten iets bijzonders met de flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Vila Etiketten! Wij overleggen met u om de perfecte oplossing voor duurzame etiketten en verpakkingen te vinden die uw klanten zullen inspireren.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Elke dag verlaten talloze goederen uw magazijn. Om de verzending zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft u etiketten nodig die op elk product zijn afgestemd. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten vertrouwen we op de beste printtechnologieën. Onze flexo-, folie-, thermotransfer- en digitale prints bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Wij passen ons volledig aan uw wensen aan - indien gewenst ook met perforaties, waarmee u afzonderlijke delen eenvoudig van de etiketten kunt afscheuren.

meer over onze druktechnieken

Wij bieden de hoogste servicekwaliteit en leveren vanuit verschillende productielocaties om ervoor te zorgen dat we onze voorraad altijd snel en flexibel kunnen aanpassen. Samen kunnen we uw bedrijfsdoelstellingen bereiken en zorgen voor het succes van uw bedrijf.

lees meer over onze leveringszekerheid

De zorg voor het milieu is belangrijker dan ooit voor de consument. U wilt snel en gemakkelijk bestellen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Wij bieden u milieuvriendelijke verpakkingsopties die voldoen aan de behoeften van uw klanten. Onze etiketten zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Gebruikmaken van dunne RAF NXT etiketten resulteert in meer etiketten per rol en reduceert daardoor bovendien afval.

Optimum Group™ Vila Etiketten groeit continu en denkt altijd innovatief. Met onze grote productiecapaciteit zijn wij uitstekend toegerust om aan de steeds veranderende eisen van de markt te voldoen. Onze verpakkings- en etikettenoplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook aantrekkelijk en innovatief. Wij kijken altijd naar de toekomst en zijn toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en vooruitgang.

meer over verduurzaming

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen