Loading...

Verduurzaming

Als u in uw branche wilt inzetten op duurzaamheid, zijn wij de ideale partner. Wij zijn de markt al jaren een stap voor en bieden u met onze technologie oplossingen op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld afwasbare etiketten of etiketten van gerecycled materiaal maken. Laat u adviseren door onze experts en wij helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Verduurzaming, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook meer afdrukmogelijkheden. Met milieuvriendelijke inkt en dunne basismaterialen geven we een signaal af voor duurzaamheid. Kies voor ons en profiteer van meer etiketten per rol, minder rolwissels en een milieuvriendelijker drukproces.

Als betrouwbare partner voor duurzame verpakkingsoplossingen spelen wij in op uw specifieke eisen. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn precies afgestemd op uw eProducten om de optimale pasvorm te garanderen. Ons assortiment bestaat onder andere uit afwasbare etiketten ter ondersteuning van recycling en hergebruik. We voeren zorgvuldige analyses en tests uit om de beste oplossing voor u te vinden.

brainstorm met ons

Wilt u in uw branche inzetten op duurzaamheid? We zijn de markt al jaren een stap voor. Met onze technologie kunnen we bijvoorbeeld afwasbare etiketten of etiketten van gerecycled materiaal maken. Laat u adviseren door onze experts en wij helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Door minder verpakkingsmateriaal bespaart u niet alleen afval, maar ook waardevolle opslagruimte en transportkosten. Met onze duurzame printoplossingen kunt u niet alleen het milieu ontzien, maar ook als bedrijf profiteren van de positieve effecten.

We zijn ons bewust van onze rol in de samenleving en zien het als onze plicht om duurzaam te handelen om een leefbare toekomst te garanderen. Daarom hebben we duurzaamheid opgenomen als een integraal onderdeel van ons MVO-beleid en integreren we deze gedachte in al onze bedrijfsactiviteiten. Een belangrijk project dat voortkomt uit onze inzet voor duurzaamheid is ons Greenliner-programma. Dit programma helpt uw klanten om het dragermateriaal van de etiketten milieuvriendelijk te recyclen en samen een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van onze planeet.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ontdek in onze duurzame verpakkings- en etikettenoplossingen een milieuvriendelijke optie voor uw bedrijf. Ons groeiende Optimum Green™ portfolio biedt een breed scala aan milieuvriendelijke producten die bijdragen aan een betere toekomst.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Laat u inspireren door onze ideeën en mogelijkheden en teken samen met ons voor meer duurzaamheid. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten houden we bij al onze beslissingen rekening met het milieu, de economie en sociale aspecten en zetten zo baanbrekende maatstaven.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Al vele jaren voeren we een duurzaam MVO-beleid en ontwikkelen we milieuvriendelijke producten. We zijn er trots op dat we samen met onze klanten duurzaamheid bevorderen en ons inzetten voor onze samenleving op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld ter plaatse liefdadigheidsdoelen, zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Op nationaal niveau werken we nauw samen met Staatsbosbeheer en maken we deel uit van het netwerk Club Groeneveld voor innovatieve leiders van grote organisaties.

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen