Loading...

Pharma

In de farmaceutische industrie staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Vooral bij het etiketteren van medicijndozen moet de informatie 100% correct zijn. Onze productie vindt plaats onder speciale omstandigheden om aan de hoogste normen te voldoen. Optimum Group™ Vila Etiketten biedt u flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten waarmee u aan alle wettelijke richtlijnen kunt voldoen.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Onze zelfklevende etiketten voor de farmaceutische industrie voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze bevatten alle noodzakelijke productkenmerken, actieve ingrediënten en een goed zichtbare barcode. Ook is het mogelijk om het etiket gedeeltelijk te verwijderen en in het patiëntendossier op te nemen. Een correcte nummering is voor ons vanzelfsprekend. Desgewenst nummeren wij elk etiket.

neem contact met ons op

Als expert in verpakkingsoplossingen en etiketten in de farmaceutische industrie hechten wij bij Optimum Group™ Vila etiketten veel waarde aan duurzaamheid. We bieden hoogwaardige en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die voldoen aan de vereisten voor het verminderen van restafval en het gebruik van gerecycleerde materialen. Kies voor onze duurzame verpakkingen en draag bij aan de bescherming van ons milieu.

In de farmaceutische industrie is flexibiliteit cruciaal. Met Optimum Group™ Vila Etiketten heeft u een partner die op korte termijn een nieuw type etiket voor een bepaald geneesmiddel kan produceren. We controleren de constructie en het materiaal van het etiket om er zeker van te zijn dat het perfect op de verpakking past.

vraag naar de mogelijkheden

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen