Loading...

Oplossingen

Als betrouwbare partner voor verpakkings- en etiketteringsvereisten biedt Optimum Group™ Vila Etiketten u hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen. Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een succesvolle samenwerking.

Adviseer mij Oplossingen
Oplossingen, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor iedere marktvraag

Met Optimum Group™ Vila etiketten krijgt u niet alleen hoogwaardige verpakkings- en etikettenoplossingen, maar ook een compleet pakket aan expertise. Als onderdeel van een groot netwerk van drukkerijen met verschillende mogelijkheden bieden wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing

Steeds meer klanten hechten waarde aan duurzaamheid bij het printen. Of het nu gaat om het hergebruiken van glas of het eenvoudig verwijderen van etiketten - Optimum Group™ Vila Etiketten biedt duurzame materialen en printprocessen voor verschillende sectoren. We richten ons op materiaalbesparing en afwasbare etiketten om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu.

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn onmisbaar voor elk bedrijf. Ze dienen niet alleen voor productlogistiek, maar ook als belangrijke instrumenten voor creatieve marketingstrategieën. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten bieden we hoogwaardige etiketten en een efficiënt voorraadbeheersysteem voor grote hoeveelheden en speciale verzoeken. Vertrouw op onze expertise en krijg een soepele productie en optimale resultaten.

meer over onze leveringszekerheid

Bij Optimum Group™ Vila Etiketten zijn we experts op het gebied van duurzame innovatie en bieden we individuele oplossingen voor verschillende sectoren. Wij vertrouwen op langdurige partnerschappen en ondersteunen u met advies, testen en een professionele productlancering.

onze partnerships

Als expert in afwasbare etiketten bieden we bij Optimum Group™ Vila Etiketten innovatieve druktechnieken die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van de farmaceutische industrie. We gebruiken hoogwaardige materialen en zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

meer over de druktechnieken

Dankzij onze goed georganiseerde supply chain kunnen wij u een betrouwbare levering garanderen. Met meerdere vestigingen en toegewijde medewerkers zijn wij in staat om onze klanten in alle branches te voorzien van flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten.

Meest bekeken producten

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Met hoogwaardige etiketten met perfecte details en intense kleuren kunt u dankzij digitaal printen alle ogen op uw product richten.

lees meer

Bedrukte folies

Gepersonaliseerde folieverpakkingen laten uw producten opvallen in de massa. Naast plastic folie is er ook biologisch afbreekbaar papier beschikbaar.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Onbegrensde mogelijkheden, individuele vormen en fluorescerende kleuren: Laat uw creativiteit de vrije loop met blanco etiketten.

lees meer

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen