Loading...

Druktechniek

Wij bieden een breed scala aan druktechnieken voor verschillende eisen, oppervlakken en situaties. We zijn voortdurend bezig met het testen van nieuwe technologieën om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de beste oplossingen bieden.

Druktechniek, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™ Vila Etiketten

Samen vinden we de ideale oplossing voor uw behoeften en printen we uw boodschap op elk oppervlak. Wij leveren etiketten en verpakkingen met de juiste informatie, afgestemd op uw branche. Ook de voedingsmiddelenindustrie, de detailhandel en de farmaceutische industrie vertrouwen op onze milieubewuste producten en diensten.

Ontdek een breed scala aan druktechnieken die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Of het nu gaat om flexodruk, foliedruk, thermotransferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk of digitaal drukken - elk proces biedt uitstekende kwaliteit en veelzijdige mogelijkheden. Onze ervaren experts adviseren u graag bij het vinden van de juiste druktechniek en passen zich flexibel aan uw eisen aan.

Wij geven uw etiketten net dat beetje extra en veredelen ze direct tijdens of na het bedrukken. Een afwerking met extra glans voor de cosmeticabranche of een onzichtbare laminaatlaag die uw etiket beschermt tegen omgevingsinvloeden. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten zijn er geen grenzen. We bieden ook perforaties voor gemakkelijk afscheuren, extra bescherming door lak of een extravagante look dankzij koude of hete folie.

onze oplossingen

Met Optimum Group™ Vila Etiketten heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde die gespecialiseerd is in innovatieve en milieubewuste oplossingen. Wij zetten in op duurzame materialen en processen om samen met u een betere toekomst te creëren. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen.

bel met onze experts

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen