Loading...

Food & Feed

Met onze voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen laten we uw producten opvallen in het schap van de supermarkt. Onze zelfklevende etiketten voldoen aan alle eisen van de BRC-richtlijnen en bieden door milieuvriendelijke inkten en bio-papier een duurzame en flexibele verpakking. Vertrouw op onze bewezen oplossingen om de perceptie van uw merk te vergroten en u te onderscheiden van de concurrentie.

Food & Feed, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Dankzij meerdere productielocaties kunnen wij u een uitstekend serviceniveau bieden. Door snelle levertijden en uitstekend voorraadbeheer garanderen wij u altijd kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gewenste moment.

neem contact met ons op

Kies voor duurzaamheid en maak met Optimum Group™ Vila Etiketten de juiste keuze voor milieuvriendelijke verpakkingen. Wij bieden u een breed assortiment duurzame verpakkingsoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Daarbij garanderen we de hoogste kwaliteit en vertrouwen we op innovatieve technologieën om de milieubelasting te minimaliseren. Met onze ervaring en expertise in duurzame bedrijfsprocessen kunt u er zeker van zijn dat wij voor u de juiste milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen vinden. Vertrouw op ons en geef een signaal af voor duurzaamheid!

Wij willen iets voor u doen

Van concept tot realisatie bieden wij u een op maat gemaakte samenwerking die uw behoeften en doelen centraal stelt. Met ons als partner aan uw zijde ligt u altijd een stap voor.

Offerte aanvragen Wij willen iets voor u doen