Loading...

Greenliner

Wij begrijpen dat duurzaam printen steeds belangrijker wordt voor klanten. Vaak willen ze het glas hergebruiken, maar kan het label niet worden verwijderd. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten hechten we veel waarde aan duurzaamheid en bieden daarom milieuvriendelijke materialen voor verschillende industrieën. Met onze afwasbare etiketten kunt u het glas gemakkelijk hergebruiken zonder afval te produceren.

Greenliner, Optimum Group™ Vila Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Met onze milieuvriendelijke etiketten kunt u meer printen en minder rollen gebruiken. We maken gebruik van dunnere basismaterialen en zuinige inkten om u niet alleen meer etiketten per rol te geven, maar ook om uw afval aanzienlijk te verminderen. Ga nu naar ons en profiteer van onze milieuvriendelijke oplossingen.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Ons innovatieve aanbod draagt actief bij aan duurzaam ondernemerschap. Met onze geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen uit het Optimum Green portfolio bieden wij u passende producten voor uw MVO-strategie. Ontdek onze duurzame ideeën en mogelijkheden en werk samen met ons aan een duurzame toekomst en duurzaam ondernemen.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Laat u inspireren door onze ideeën en mogelijkheden en ontdek hoe u door duurzaam te handelen een positieve invloed op ons milieu en onze samenleving kunt uitoefenen. Bij Optimum Group™ Vila Etiketten houden we bij al onze beslissingen rekening met het milieu, de economie en sociale aspecten en zetten zo baanbrekende maatstaven voor een duurzamer klimaat.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Samen met u stimuleren we duurzaamheid en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau. We helpen liefdadigheidsinstellingen zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie en ondersteunen op landelijk niveau Staatsbosbeheer via Club Groeneveld, een netwerk voor progressieve leiders van grote organisaties.